Piring Drinking Quail Puting

Fitur Produk:

1. Kanthi Sekrup
2. Tugas abot
3. Kanthi bagean ngisor sing bisa dicopot supaya gampang diresiki


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Piring wedang puyuh puyuh

Informasi Produk:

Jeneng produk Piring wedang puyuh puyuh
Materi produk PP, PE, PVC
Bobot produk 20g
Werna produk Abang utawa putih
Jumlahe produk 500 pcs / bag
Ukuran produk 4,2cm * 6,5cm

Komoditas produk: Mangkuk kanggo puyuh utawa partridges.
Sambungan produk: Sambungan Screwed

Fitur Produk:

1. Kanthi Sekrup
2. Tugas abot
3. Kanthi bagean ngisor sing bisa dicopot supaya gampang diresiki

Kauntungan Produk:

1. Banyu resik - ngombe langsung kanggo Pitik saka peminum puting susu, Ora tumpah lan direndhem, kaya sing ngombe gaya kontainer asli, kanggo mesthekake yen pitik bisa resik, banyu tawar, sing bisa ngindhari penyakit manuk.
2. Ngirit tenaga kerja - sambungake karo pipa PVC utawa wadhah banyu, ora prelu mriksa kahanan banyu asring, mung priksa manawa pipa PVC nyambung karo banyu utawa wadhah banyu duwe banyu.
3. Gampang digunakake Pitik - Desain abang / kuning / oranye sing padhang, kepincut kanggo manuk utawa pitik lan sing ngombe pentil menehi tetes banyu yen dikethok, bisa ngindhari penyakit manuk kanggo pitik sing lagi diputer.
4. Gampang diresiki kanggo puting susu, amarga bagean sing bisa dicopot.

Gambar Produk:

Quail nipple drinker dish1158 Quail nipple drinker dish1159
Quail nipple drinker dish1161 Quail nipple drinker dish1162
Quail nipple drinker dish1156 Quail nipple drinker dish1157

Aplikasi Produk:

Quail nipple drinker dish1186

Paket Produk:

Quail nipple drinker dish1208


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: