Pabrik Kita

cf6e39a3

cf6e39a3

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

cf6e39a3

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

Sugeng rawuh gabung, amarga kita minangka mitra sing stabil, jangka panjang, lan tuwuh dadi mitra. Kita bisa nggawa sampeyan layanan regane lan tambah nilai, ayo tuwuh lan berkembang bebarengan!

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

IMG_20180709_151718

Produk Kita

Produk utama kita kalebu telung seri: sistem omah pitik, sistem omah babi lan sistem omah wedhus. Produk utama kami kalebu palung pakan pitik, lantai slat unggas, balok dhukungan FRP, silo FRP, tutup termal FRP, peti peternakan babi, peti nursery piglet, piring kebocoran BMC, penggemar udara buang, mangkuk ngombe sapi, gudang gubuk sapi, wedhus alat tani, lantai slat wedhus lan sapanunggalane. Kita wis nyedhiyakake layanan OEM kanggo akeh klompok peralatan ternak china. Desain lan kualitas produk wis diakoni dening para klien ing saindenging jagad.

Aplikasi Produk

Lantai slat ternak lan unit balok dhukungan akeh digunakake ing peternakan produksi babi gedhe lan peternakan produksi sapi lan buku harian.

Pasar Produksi

Amarga desain produk sing apik, rega sing cukup, kualitas apik, mula entuk jaringan sales global tekan Amerika Serikat, Meksiko, Eropa, Australia, Jepang, Korea, Filipina lan negara liyane.

5b8e5517d4db3

HTB1AlGRjmtYBeNjSspaq6yOOFXa7