Piala Minum Puting Pigeon Otomatis

Fitur Produk:

1) Kurung Pipa Opsional nggawe gampang nambah lan nyopot cangkir saka pipa.
2) Ora dibutuhake, nanging bakal ngirit wektu lan nggawe sampeyan luwih gampang. Yen sampeyan dipasang langsung menyang pipa, sampeyan bakal ngrusak sistem yen ngilangi cangkir kasebut. Kurung menehi luwih fleksibel karo sistem sampeyan.
3) Cara paling apik kanggo ngombe pitik sing wis diwasa.
Pitik ngombe saka tuwung, sing ngidini banyu sing pas kanggo cangkir kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Cangkir wedang puting pigeon otomatis

Informasi Produk:

Jeneng Produk Cangkir wedang puting pigeon otomatis
Materi Plastik
Dhuwur 3,5cm
Bobot 0,015kg / pc
Werna Abang, ireng, kuning
Fitur Ora bocor, awet
Panganggone kanggo pitik, kandhang daging lsp
Lamaran pitik, manuk, puyuh, kewan
ukuran 5cm * 3.5cm4.8cm * 3.7cm

Keterangan Produk:

1. Piala Banyu Ngombe Puting Ayam minangka cara inovatif kanggo nyedhiyakake banyu seger kanggo wedhus sampeyan. Minangka ngombe manuk, tab sing dimuat ing spring bakal bungkus, ngetokake banyu luwih akeh menyang cangkir kasebut.
2. Penyiram tradisional, ing tangan liyane, kudu diresiki lan diisi maneh kanthi asring, lan gampang kena kontaminasi.
3. Piala Banyu Ngombe Puting Ayam bisa dipasang ing sisih utawa sisih ngisor wadhah kayata ember nggunakake perangkat keras sing dipasang serbaguna.
4. Kanggo solusi "on demand" kanthi otomatis, waca Kit mbanyoni unggas otomatis ing kebon mburi.
5. Kabeh cangkir bisa ditambahake ing sistem penyiraman sing padha utawa dipisahake dadi macem-macem sistem Sambungake langsung karo PVC nganggo kurung

Fitur Produk:

1) Kurung Pipa Opsional nggawe gampang nambah lan nyopot cangkir saka pipa.
2) Ora dibutuhake, nanging bakal ngirit wektu lan nggawe sampeyan luwih gampang. Yen sampeyan dipasang langsung menyang pipa, sampeyan bakal ngrusak sistem yen ngilangi cangkir kasebut. Kurung menehi luwih fleksibel karo sistem sampeyan.
3) Cara paling apik kanggo ngombe pitik sing wis diwasa.
Pitik ngombe saka tuwung, sing ngidini banyu sing pas kanggo cangkir kasebut.

Gambar Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1524 Automatic pigeon nipple drinker cup1525

Automatic pigeon nipple drinker cup1527 Automatic pigeon nipple drinker cup1528

Automatic pigeon nipple drinker cup1519 Automatic pigeon nipple drinker cup1522

Detail Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1548Automatic pigeon nipple drinker cup1555

Automatic pigeon nipple drinker cup1550Automatic pigeon nipple drinker cup1553

Automatic pigeon nipple drinker cup1557 Automatic pigeon nipple drinker cup1559

Aplikasi Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1582 Automatic pigeon nipple drinker cup1584

Paket Produk:

Automatic pigeon nipple drinker cup1605 Automatic pigeon nipple drinker cup1603


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: