Babagan Kita

Perusahaan HEBEI MARSHINE (MAPLEFRP®) didegaké ing taun 2008. Produk utama MAPLEFRP® kalebu balok dhukungan FRP, silo FRP, tutup termal FRP, tangki pakan cair FRP, bantalan pemanas FRP, piring pit BMC, tutup udara terinspirasi FRP, knalpot penggemar udara, inkubator komposit, kerangka tani komposit, tangki iwak fiberglass, lan produk liyane, sing wis entuk paten nasional lan digunakake khusus kanggo nggawe peternakan ternak modern. Produk kita mesthi dadi peringkat pertama ing pasar domestik. Kangge, produk kita tekan standar internasional. Saiki kita kerja sama karo akeh perusahaan pemasaran ing China. Kajaba iku, produk wis didol menyang Amerika, Kanada, Prancis, Australia, Walanda, Jerman, Denmark, Brasil, Kolombia, Jepang, Thailand, Korea Selatan lan sapanunggalane. Sugeng rawuh kanggo ngirim pitakon marang kita. OEM uga bisa ditampa. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo memenuhi permintaan sampeyan karo layanan toko siji-paling utama. Kanthi rega sing larang lan larang, kita yakin bisa dadi mitra sing bisa dipercaya. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo memenuhi permintaan sampeyan layanan toko mandeg siji sing utama.
Kanthi rega sing berkualitas lan cukup, kita yakin bisa dadi mitra sing bisa dipercaya.

Mitra Koperasi

  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img
  • brands_item_img