Warta

  • Banyu bisa uga disedhiyakake menyang babi liwat pentil, mangkuk utawa penyiraman palung.

    SUPPLY AIR KANG BUNGA Kita lagi ing taun nalika babi bisa kena pengaruh banget amarga hawa panas. Pengaruh iki bakal luwih parah yen banyu diwatesi. Artikel iki nduweni informasi sing migunani lan minangka dhaptar priksa 'kudu dos' kanggo njamin jumlah lan kualitas wa ...
    Waca liyane
  • Cara nggawe banyu unggas dhewe

    Pasokan sing sampeyan butuhake: 1 - Unggas Nipple Waterer 2 - ¾ Jadwal Inci 40 PVC (Panjang sing bakal ditemtokake miturut jumlah puting susu) 3 - ch Inci PVC Cap 4 - Adaptor PVC (3/4 Inci slip menyang thread Inci pipa benang) 5 - Kuningan Putar GHT Fitting 6 - Pita karet 7 - Semen PVC 8 ​​- 3/8 Inci Bor Bit 9– ...
    Waca liyane
  • Cara ngeterake lan menehi panganan broiler, pitik utawa bebek

    Langkah kapisan kanggo mesthekake yen saben pitik duwe kothak sing anget, garing, dilindhungi utawa kothak sarang kanggo endhog. Iki mesthine cedhak utawa ing lemah supaya bocah-bocah wadon bisa mlebu lan metu kanthi aman. Lebokake suket ing kothak sarang supaya endhog tetep resik lan anget lan ora bisa retak. Pitik bakal ...
    Waca liyane
  • Palung panganan kanthi otomatis nambah kesehatan sow lan kinerja babi sing nyapih

    Saben dina, sampeyan nemokake tantangan tani babi - nindakake luwih akeh gaweyan kanthi tenaga sing katon kurang, kabeh nyoba nambah kinerja babi. Nguntungake mbutuhake sampeyan dadi efisien, lan diwiwiti karo ngontrol asupan feed sow sing nyusoni. Mangkene papat alasan kanggo ngontrol ...
    Waca liyane