Cincin Kaki Manuk Ayam

Fitur Produk:

1. Ngadopsi bahan berkualitas tinggi, sing awet, ora beracun lan tanpa deformasi kanggo panggunaan jangka panjang.
2. Kasedhiya 100 pcs ing sak tas, saben dering duwe tandha angka, sing bakal mbantu njaga macem-macem jinis, tandhane pitik sing dicurigai lan pamisah.
3. Desain klip sing gampang nggawe aplikasi gampang dicopot lan dicopot.
4. Sampeyan bisa digunakake maneh, iki bakal mbantu nyuda biaya ternak.
5. Bisa digunakake ing manajemen operasi unggas utawa berkembang biak.
6. Kasedhiya kanthi 6 warna, sampeyan bisa milih kaya sing dikarepake.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Dering sikil ayam / manuk

Informasi Produk:

Materi produk  plastik berkualitas tinggi
Werna produk Abang, kuning, biru, ijo lan kain wungu
Dhiameter njaba 1.8cm, 2.3cm
Diameter ing njero 1.6cm, 2.0cm
Dhuwur produk 1.0cm

Fitur Produk:

1. Ngadopsi bahan berkualitas tinggi, sing awet, ora beracun lan tanpa deformasi kanggo panggunaan jangka panjang.
2. Kasedhiya 100 pcs ing sak tas, saben dering duwe tandha angka, sing bakal mbantu njaga macem-macem jinis, tandhane pitik sing dicurigai lan pamisah.
3. Desain klip sing gampang nggawe aplikasi gampang dicopot lan dicopot.
4. Sampeyan bisa digunakake maneh, iki bakal mbantu nyuda biaya ternak.
5. Bisa digunakake ing manajemen operasi unggas utawa berkembang biak.
6. Kasedhiya kanthi 6 warna, sampeyan bisa milih kaya sing dikarepake.

Keterangan Produk:

Produk iki minangka cincin sikil unggas sing bisa mbantu sampeyan mbedakake lan ngatur macem-macem jinis. Ngadopsi bahan berkualitas tinggi, sing awet, ora beracun lan tanpa deformasi kanggo panggunaan jangka panjang. Dering kasebut ditandhani saka nomer 001 nganti 100, sing bakal mbantu njaga macem-macem jinis lan misahake hat. Desain klip sing gampang nggawe aplikasi gampang dilepas.

Chicken bird foot ring1145Chicken bird foot ring1144

Gambar Produk:

Chicken bird foot ring1165Chicken bird foot ring1166

Chicken bird foot ring1167Chicken bird foot ring1170

Chicken bird foot ring1172Chicken bird foot ring1173

Aplikasi Produk:

Chicken bird foot ring1198 Chicken bird foot ring1200

Paket Produk:

Chicken bird foot ring1219 Chicken bird foot ring1222

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk