HEBEI MARSHINE MACHINERY MANUFACTURE CO., LTD

Perusahaan HEBEI MARSHINE (MAPLEFRP®) didegaké ing taun 2008.

Produk utama MAPLEFRP® kalebu balok dhukungan FRP, silo FRP, tutup termal FRP, tangki pakan cair FRP, bantalan pemanas FRP, piring pit BMC, tutup udara terinspirasi FRP, penggemar udara knalpot, inkubator komposit, kerangka tani komposit, tangki iwak fiberglass , lan produk liyane, sing entuk paten nasional lan khusus digunakake kanggo mbangun peternakan modern.

Pabrik nomer loro anyar dibangun ing taun 2019, utamane ngasilake peti hamil, BMC utawa lantai plastik, aksesoris pakan, dispenser, feeder, peminum, mangkuk banyu, peralatan peternakan unggas, peminum puting otomatis, feeder broiler lan peralatan ternak liyane .

Produk kami nyedhiyakake ketahanan korosi sing apik, properti anti-tuwa, tahan asam lan alkali, ora ana warna sing luntur, permukaan sing alus lan apik lan sentuhan sing nyaman.
Teknologi produksi kalebu Pultrusion, SMC / BMC, injeksi Plastik, RTM / VIP, casting, las, doyo, lapisan lan sapanunggalane.

Kita wis nginstal piranti peralatan produksi canggih kanggo ngasilake produk sing berkualitas. Kita duwe tim desain produksi profesional, basis produksi bahan baku berkualitas tinggi, peralatan manufaktur canggih lan sistem layanan sing tliti, kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, macem-macem, sistematis lan khusus.

Produk kami mesthi rangking kaping pisanan ing pasar domestik. Kangge, produk kita tekan standar internasional. Saiki kita kerja sama karo akeh perusahaan pemasaran ing China. Kajaba iku, produk kita wis didol menyang Amerika, Kanada, Prancis, Australia, Walanda, Jerman, Denmark, Brasil, Kolombia, Jepang, Thailand, Korea Selatan lan liya-liyane.

Sugeng Rawuh kanggo ngirim pitakon marang kita. OEM uga bisa ditampa.
Kita bakal ngupayakake kabeh kanthi memenuhi permintaan sampeyan kanthi layanan toko mandeg paling utama.
Kanthi rega sing berkualitas lan cukup, kita yakin bisa dadi mitra sing bisa dipercaya.

ISO9001

ISO14001

5G170623.HMIUN01

business license

0160418 (2)

CN1605187 PCR