Ss304 Bite Ball Valve Nipple Drinker

Fitur Produk:

Nalika babi pengin ngombe, meksa meksa mandrill lan banyune ngliwati celah cangkang, waja lan waja baja. Nalika babi mandheg meksa, tekanan banyu lan bobot bal waja lan mandrill bakal ndadekake kopling kenceng, mula banyune bakal mandheg langsung mili.
Peminum babi jenis iki duwe kapasitas filtrasi sing kuat kanggo pasir utawa kotoran liyane. Ngombe pentil kudu nyuda tekanan nalika dienggo, supaya ora bisa mili banyune cepet banget yen ngombe babi.
Nalika babi pengin ngombe, dheweke nyekel cangkem ing cangkeme lan cokotan batang katup supaya banyu nglewati celah plug lan tutup penyegelan. Nalika babi mandheg nyakot, spring bali bakal ngeterake tongkat katup, lan celah kasebut ditutup maneh kanggo nyetop banyu sing mili. Ngombe iki duwe kinerja sing apik lan banyu mili alon-alon, gampang diombe karo babi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Ngombe banyu sing dibuwang bebek

Fitur Produk:

Nalika babi pengin ngombe, meksa meksa mandrill lan banyune ngliwati celah cangkang, waja lan waja baja. Nalika babi mandheg meksa, tekanan banyu lan bobot bal waja lan mandrill bakal ndadekake kopling kenceng, mula banyune bakal mandheg langsung mili.
Peminum babi jenis iki duwe kapasitas filtrasi sing kuat kanggo pasir utawa kotoran liyane. Ngombe pentil kudu nyuda tekanan nalika dienggo, supaya ora bisa mili banyune cepet banget yen ngombe babi.
Nalika babi pengin ngombe, dheweke nyekel cangkem ing cangkeme lan cokotan batang katup supaya banyu nglewati celah plug lan tutup penyegelan. Nalika babi mandheg nyakot, spring bali bakal ngeterake tongkat katup, lan celah kasebut ditutup maneh kanggo nyetop banyu sing mili. Ngombe iki duwe kinerja sing apik lan banyu mili alon-alon, gampang diombe karo babi.

Kauntungan Produk:

1. Fitur paling gedhe kanggo ngombe puting babi yaiku struktur sederhana. Iki digawe kanthi bal, cangkang, waja lan waja.
2. Sudut panginstalan 45º-75 and, lan reresik terrain kanggo piglets yaiku 25-30cm, kanggo babi sing tuwuh (umur 3-6 wulan) 50-60cm, lan kanggo babi diwasa 75-85cm.

Spesifikasi Produk:

Model

Jinis

Thread dia.

Materi

Bobot Bersih

Dawane

Flux

ND-602

Ditagih bebek

G1 / 2 ″

Kuningan

65g

61mm

3000ml / mnt

ND-702

Ditagih bebek

G1 / 2 ″

Plating tembaga

84g

70mm

3000ml / mnt

ND-802

Ditagih bebek

G1 / 2 ″

Waja tahan karat

86g

70mm

3000ml / mnt

ND-805

Ditagih bebek

G1 / 2 ″

Waja tahan karat

55g

61mm

2000ml / min

ND-808

Jinis puting

G1 / 2 ″

Waja tahan karat

83g

64mm

3000ml / mnt

ND-828

Ditagih bebek

G1 / 2 ″

Waja tahan karat

124g

71mm

3000ml / mnt

Keterangan Produk:

1. Pangombe puting banyu ngombe babi kalebu awak stainless steel, batang katup, saringan.
2. Ngombe pentil banyu ngombe babi bisa nyedhiyakake banyu sing resik lan higienis kanggo babi.
3. Efisiensi tinggi, ngirit wektu lan ngirit banyu.
4. Kualitas tinggi, wektu kerja suwene, gampang dipasang lan digunakake.
5. Filter plastik sing bisa ngombe puting banyu sing bisa ngombe pentil bisa nyuda kotoran saka banyu lan gampang ngganti banyu tekanan dhuwur lan sistem tekanan rendah.

Gambar Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2173 SS304 bite ball valve nipple drinker2171
SS304 bite ball valve nipple drinker2175 SS304 bite ball valve nipple drinker2177

Detail Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2197
SS304 bite ball valve nipple drinker2196
SS304 bite ball valve nipple drinker2199 SS304 bite ball valve nipple drinker2200

Aplikasi Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2225 SS304 bite ball valve nipple drinker2223

Paket Produk:

SS304 bite ball valve nipple drinker2246 SS304 bite ball valve nipple drinker2248


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: