Ngombe Banyu Puting Babi

Fitur Produk:

Produk iki kalebu awak mancur banyu, batang, bal waja. Nalika ngombe banyu babi, gagang moncong moncong, ningkatake bal baja, banyu bakal metu saka celah ing antarane werni lan banyu mancur. Bal lan batang waja kanthi gravitasi direset sawise ngombe banyu, ing wektu sing padha ana tekanan banyu sing nutup banyu kanthi cedhak.
Ngombe banyu babi otomatis kanthi stainless steel minangka desain kanggo babi ngombe kanthi resik lan konservasi banyu. Ngombe puting stainless steel duwe gagang, sing dienggo babi kanthi cokotan kanggo ngeculake banyu. Lan awet lan ora kena karat. Nalika babi ngilangi cangkeme, gagang bali menyang posisi sing ditutup kanthi kekuatan elastis diafragma karet silikon.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Ngombe banyu pentil babi

Fitur Produk:

Produk iki kalebu awak mancur banyu, batang, bal waja. Nalika ngombe banyu babi, gagang moncong moncong, ningkatake bal baja, banyu bakal metu saka celah ing antarane werni lan banyu mancur. Bal lan batang waja kanthi gravitasi direset sawise ngombe banyu, ing wektu sing padha ana tekanan banyu sing nutup banyu kanthi cedhak.
Ngombe banyu babi otomatis kanthi stainless steel minangka desain kanggo babi ngombe kanthi resik lan konservasi banyu. Ngombe puting stainless steel duwe gagang, sing dienggo babi kanthi cokotan kanggo ngeculake banyu. Lan awet lan ora kena karat. Nalika babi ngilangi cangkeme, gagang bali menyang posisi sing ditutup kanthi kekuatan elastis diafragma karet silikon.

Kauntungan Produk:

1. Ngombe banyu babi otomatis kanthi stainless steel bisa nyuplai banyu higienis kanggo babi. Iki minangka peralatan ngombe sing penting banget kanggo peternakan babi.
2. Baja tahan karat, anti korosi, pasokan banyu higienis.
3. Efisiensi tinggi, ngirit wektu lan ngirit banyu.
Informasi produk:

Materi 304 waja tahan karat
Ukurane 8.3×1,8cm
Bobot net 85g
Jinis Jinis bal Hoodle
Paket 5 pcs / bag

Keterangan Produk:

1. Kualitas Tinggi
Daya tahan dhuwur. Digawe saka 304 waja tahan karat. Awak utama sing kandhel njaga resistensi korosi lan abrasi sing sampurna.
Ora ana bocor.
2. Rincian sing dirancang kanthi apik
Struktur sing wajar. Splash buktiaken.
Mili banyu padha.
Layar saringan kanthi anti karat sing kandhel bisa nyaring sebagian besar rereged ing banyu lan umure umure dawa.
Banyu bakal mili kanthi otomatis nalika babi nutul saklar, lan mateni kanthi otomatis nalika godhong. Minangka keran banyu, ora mung ngirit banyu kanthi efektif, nanging uga ngilangi tenaga kerja.

Gambar Produk:

Pig nipple water drinker (1)1760 Pig nipple water drinker (1)1762 Pig nipple water drinker (1)1764Pig nipple water drinker (1)1766 Pig nipple water drinker (1)1768 Pig nipple water drinker (1)1770 Pig nipple water drinker (1)1772 Pig nipple water drinker (1)1774

Detail Produk:

Pig nipple water drinker (1)1795
Pig nipple water drinker (1)1797

Pig nipple water drinker (1)1801 Pig nipple water drinker (1)1803 Pig nipple water drinker (1)1804 Pig nipple water drinker (1)1800

Aplikasi Produk :

Pig nipple water drinker (1)1831 Pig nipple water drinker (1)1829

Paket Produk :

Pig nipple water drinker (1)1852 Pig nipple water drinker (1)1854

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: