Tang Tag Telinga Kanggo Sapi Domba Babi

Fitur Produk:

1. Tang kuping minangka alat kanggo masang teg ing kuping ing kewan, kayata wedhus, babi, sapi lsp.
2. Bahan paduan aluminium berkualitas, bahan lukisan kelas dhuwur shell ora teyeng, awet.
3. Rancang cocog karo awak manungsa, telapak tangan, gagang non-slip, alus kanggo ditandhani!
4. Kanthi kunci cilik, gampang ngganti pin tag kuping.
5. kunci otomatis, gampang dioperasikake, ngirit wektu lan tenaga kerja.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Tang tag kuping kanggo sapi wedhus babi

Fitur Produk:

1. Tang kuping minangka alat kanggo masang teg ing kuping ing kewan, kayata wedhus, babi, sapi lsp.
2. Bahan paduan aluminium berkualitas, bahan lukisan kelas dhuwur shell ora teyeng, awet.
3. Rancang cocog karo awak manungsa, telapak tangan, gagang non-slip, alus kanggo ditandhani!
4. Kanthi kunci cilik, gampang ngganti pin tag kuping.
5. kunci otomatis, gampang dioperasikake, ngirit wektu lan tenaga kerja.

Keterangan Produk:

Lebokake tag lanang menyang jarum tang, uga lebokake wadon ing sisih ngisor klem, golek papan sing apik, sabanjure pasang kuping kewan ing antarane lanang lan wadon, ditekan karo tang, banjur pasang kuping menyang kuping kewan.

Kauntungan Produk:

1. Aplikator kuping iki digawe dening paduan seng, permukaan sing bakal dicet, warnane apik.
2. Kanggo dokter hewan sing digunakake kanggo nglacak manajemen kewan, kayata pencegahan epidemi lan identifikasi.
3. Nduwe karakteristik penyesuaian sing trep, kuat lan awet.
4. Aplikasi kalebu jaran segawon babi lan sapi lan wedhus, terwelu lan kewan liyane.

Pambuka Produk:

Digunakake kanggo masang label kuping ing kewan. Cocog kanggo kabeh jinis tag. Bobot 300 gr. Awak aplikator digawe saka plastik keras, jarum - stainless steel.
1 aplikator diwenehake menyang 1 paket tag kuping lengkap.

Informasi Produk:

Materi Paduan aluminium lan plastik teknik
Dawane 25cm, 23cm
Bobot net 317kgs
Lamaran Aplikator kuping kewan

Gambar Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1447 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1448

Detail Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1467Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1469

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1471 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1473

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1448 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1477

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1479 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1480

Aplikasi Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1512 Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1514

Paket Produk:

Ear tag pliers for pig sheep cattle  (1)1534


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: