Wedhus wedhus plastik tag wedhus

Fitur Produk:

1. Bagéyan kuku ing kuping kita digawe nganggo plastik, sing atose banget lan kuwat banget. Iki njamin fiksasi trans cepet liwat kuping kewan.
2. Uga bagean kuku ing kuping duwe lapisan anti-mikroba, sing ora bakal kena infeksi.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Wedhus / wedhus plastik tag wedhus

Fitur Produk:

1. Bagéyan kuku ing kuping kita digawe nganggo plastik, sing atose banget lan kuwat banget. Iki njamin fiksasi trans cepet liwat kuping kewan.
2. Uga bagean kuku ing kuping duwe lapisan anti-mikroba, sing ora bakal kena infeksi.

Informasi Produk:

Kode Produk 13 # + 14 #
Bahan Baku TPU
Ukuran 13 #: 56 * 16mm; 14 #: 60 * 17mm
Rentang Warna Kuning, Jingga, Ijo Cahya
Bobot Satuan 4,7 gram / pasangan
Rincian Paket 13 #: 100 pcs / 2 nampan plastik / tas
14 #: 100 pcs / 2 nampan plastik / tas
1000 pasang / karton
Ukuran Karton: 53 × 31 × 30cm
Fungsi lan Panggunaan Pelacakan & Identifikasi Ternak
Pencetakan Laser sing disesuaikan Logo Perusahaan, Jeneng Peternakan, Nomer Digital, Kode QR / Kode Bar
Barang Rega FOB
Jangka Urip 3 ~ 6 Taun utawa Efek liyane
Wektu Anjog 3 ~ 7 Dina Kerja
MOQ 100 PCS

Kauntungan Produk:

Tag kuping apik kanggo manajemen peternakan lan luwih gampang ngenali ternak. Kepala kuku sing tajem, tautane kuwat lan ora gampang tiba. Tag kuping utamane kanggo anakan, transportasi, ngawasi trek penyembelihan kewan.

Gambar Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1149 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1150 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1152 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1153 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1147 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1148

Detail Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1177 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1178 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1175 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1176

Aplikasi Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1201 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1202

Paket Produk:

Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1224 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1228 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1222 Sheep goat plastic ear tag sheep (1)1223

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: