Piranti Ngombe Puting Logam Kelinci

Fitur Produk:

1. Bahan: logam lapisan seng
Sensitivitas 2,360 derajat kanggo nyukupi kabeh kabutuhan ngombe pitik
3. Aja nganti teyeng teyeng. Aja Cidra, Ngirit banyu
4. Banyu tiba kanthi lancar
5. Puting ora bakal diblokir
6. Gampang dipasang lan dibongkar


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Piranti ngombe puting logam kelinci

Warna Produk:

Biru lan abang

Informasi Produk:

Jeneng Piranti ngombe puting logam kelinci
Materi seng nutupi wedhus puting kelinci logam
Lamaran terwelu
Papan asal Hebei, China
Paket 100 pcs / bag
Ukuran Novel Banyu 3.7cm * 2.9cm (L) 3.5cm * 4.5cm (L)
Ukuran T-Jago 4cm * 2.6cm
Gaya ngombe otomatis

Fitur Produk:

1. Bahan: logam lapisan seng
Sensitivitas 2,360 derajat kanggo nyukupi kabeh kabutuhan ngombe pitik
3. Aja nganti teyeng teyeng. Aja Cidra, Ngirit banyu
4. Banyu tiba kanthi lancar
5. Puting ora bakal diblokir
6. Gampang dipasang lan dibongkar

Kauntungan Produk:

1. Sing ngombe pentil kanggo terwelu minangka desain kelinci kanggo ngombe kanthi resik lan konservasi banyu.
2. Ngombe pentil kanggo terwelu duwe awak logam lapisan seng. Bisa digunakake luwih saka 10 taun
3. Panganan otomatis kanthi efisien, ngirit wektu lan banyu.

Gambar Produk:

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)908 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)907
Rabbit metal nipple drinking tools  (1)910 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)911

Detail Produk:

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)937 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)938
Rabbit metal nipple drinking tools  (1)940 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)941
Rabbit metal nipple drinking tools  (1)944 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)945

Aplikasi Produk:

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)970 Rabbit metal nipple drinking tools  (1)969

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)972

Paket Produk:

kothak karton utawa paket kaya sing dicritakake pelanggan.

Rabbit metal nipple drinking tools  (1)1035


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: