Terbit Pakan Pakan Kelinci

Fitur Produk:
1. Ngirit feeder lan nyuda biaya tani
2. Reresik gampang, panganan kaping siji bisa digunakake kakehan, ngirit wektu lan tenaga kerja.
3. Otomatis, desain Corong, dipakani sing trep.
4. Aksesoris lengkap.
5.Kami duwe pabrik, saengga nawakake rega sing kompetitif lan njamin kualitas.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Pakan terwelu sing ditutupi logam

Fitur Produk:

1. Ngirit feeder lan nyuda biaya tani
2. Reresik gampang, panganan kaping siji bisa digunakake kakehan, ngirit wektu lan tenaga kerja.
3. Otomatis, desain Corong, dipakani sing trep.
4. Aksesoris lengkap.
5.Kami duwe pabrik, saengga nawakake rega sing kompetitif lan njamin kualitas.

Informasi Produk:

Jeneng produk 25cm pakan ternak terwelu ternak pakan terwelu
Ukurane 13.5 * 16 * 15cm, 15 * 16.5 * 15cm, 13.5 * 16.5 * 15cm, 11 * 16.5 * 15cm, 10 * 24 * 12.5cm, 10 * 10 * 9.5cm, 9 * 22.5 * 14.6cm, 10 * 21 * 12.5 cm, 13.5 * 9 * 14cm, 12 * 9 * 12cm, 15 * 9 * 12cm
Lamaran terwelu
Materi galvanis
Fitur Gabungan
MOQ 100 pcs

Kauntungan Produk:

1. Tekanan grinding papan salju berkualitas tinggi, layanan dawa, ora ana karat.
2. Nyegah efek kewan cilik kanthi efektif, mula bisa ngirit pakan.
3. Panganan sing trep lan efisien, ngirit wektu lan efek, kesehatan sing resik.
4. Ana bolongan ing loro-lorone, sing bisa diatasi kanggo nyegah rollover.
5. Berkualitas apik, awet, budidaya breeding, dibutuhake hamper.

Kualitas Produk:

1 Tekanan grinding papan salju berkualitas tinggi, layanan dawa, ora ana karat.
2 Nyegah efek kewan cilik kanthi efektif, mula bisa menehi feed
3 Panganan sing trep lan efektif, ngirit wektu lan efek, kesehatan sing resik
4 Ana bolongan ing loro-lorone, sing bisa diatasi kanggo nyegah rollover
5 Kualitas budidaya sing tahan lama, tahan lama, dibutuhake

Gambar Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1425 Rabbit food feeder trough (1)1426
Rabbit food feeder trough (1)1427 Rabbit food feeder trough (1)1428
Rabbit food feeder trough (1)1430 Rabbit food feeder trough (1)1435
Rabbit food feeder trough (1)1437 Rabbit food feeder trough (1)1438
Rabbit food feeder trough (1)1415 Rabbit food feeder trough (1)1416
Rabbit food feeder trough (1)1417 Rabbit food feeder trough (1)1418
Rabbit food feeder trough (1)1419 Rabbit food feeder trough (1)1420
Rabbit food feeder trough (1)1421 Rabbit food feeder trough (1)1422
Rabbit food feeder trough (1)1423 Rabbit food feeder trough (1)1424

Detail Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1460Rabbit food feeder trough (1)1461
Rabbit food feeder trough (1)1467 Rabbit food feeder trough (1)1462
Rabbit food feeder trough (1)1469Rabbit food feeder trough (1)1474

Aplikasi Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1501 Rabbit food feeder trough (1)1502
Rabbit food feeder trough (1)1499

Paket Produk:

Rabbit food feeder trough (1)1504 Rabbit food feeder trough (1)1505


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: