Inkubator Kotak Panas Piglet Plastik

Fitur Produk:

1. Daging babi anyar duwe adaptasi sing kurang saka suhu. Suhu sing cocog bisa ningkatake tuwuhing piglet lan nyegah penyakit.
2. Pisahake piglets saka nyebar supaya ora diremuk nganti mati.
3. Efek isolasi swara kuwat supaya ora medeni piglet.
4. Bisa digunakake dhewe.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Inkubator kothak panas piglet plastik

Fitur Produk:

1. Daging babi anyar duwe adaptasi sing kurang saka suhu. Suhu sing cocog bisa ningkatake tuwuhing piglet lan nyegah penyakit.
2. Pisahake piglets saka nyebar supaya ora diremuk nganti mati.
3. Efek isolasi swara kuwat supaya ora medeni piglet.
4. Bisa digunakake dhewe.

Kauntungan Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)846
1. Gampang dicocogake karo lampu pengawet / papan panas
2. Tutup pengawetan panas dipasang nganggo lampu pengawet, ing sisih ngisor nggunakake piring pemanas listrik, disegel lan tahan debu, anget lan kepenak
(Lampu isolasi lan piring pemanas listrik kudu dituku kanthi kapisah)
3. Ana bolongan khusus kanggo kabel listrik piring pemanas listrik
Bantalan beban dhuwur, kateguhan sing apik, kuwat lan awet
Tes nyata, efek sing bisa dideleng, jaminan kualitas

Informasi produk:

Kothak isolasi plastik variabel (gedhe)
Bahan: bahan baku bermutu
Ukurane: udakara 105 * 60 * 68cm
Bobot: udakara 5kg
Fitur: bahan baku berkualitas tinggi, cetakan integral, kanthi bar dhukungan, kuwat lan awet, kateguhan sing apik, resistensi tekanan lan penurunan, biaya tinggi

Kothak jampel plastik ireng.
Bahan baku berkualitas tinggi, cetakan terintegrasi, penguatan, fleksibilitas sing apik
Bahan baku, kateguhan sing apik, resistensi ngrusak lan stamping, kanthi bar dhukungan, kuwat lan awet.
Plastic piglet heat box incubator (1)1393 Plastic piglet heat box incubator (1)1394
Plastic piglet heat box incubator (1)1404 Plastic piglet heat box incubator (1)1405

Kothak insulasi plastik variabel (cilik)
Bahan: plastik biasa
Ukuran: udakara 95 * 53 * 60cm
Bobot: udakara 4kg
Fitur: Plastik biasa, cetakan siji potong, kanthi bar dhukungan, awet lan ekonomis

Terompet kothak terompet isolasi plastik abang.
Plastik biasa, sepotong, dikuatake kanthi ekonomi.
Plastik biasa, terintegrasi, dikuatake karo bar dhukungan ing sekitar.
Plastic piglet heat box incubator (1)1797 Plastic piglet heat box incubator (1)1798
Plastic piglet heat box incubator (1)1783 Plastic piglet heat box incubator (1)1784

Detail Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)1823 Plastic piglet heat box incubator (1)1824
Plastic piglet heat box incubator (1)1830Plastic piglet heat box incubator (1)1828
Plastic piglet heat box incubator (1)1829 Plastic piglet heat box incubator (1)1827

Aplikasi Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)1857Plastic piglet heat box incubator (1)1859
Plastic piglet heat box incubator (1)1861

Paket Produk:

Plastic piglet heat box incubator (1)1881

Plastic piglet heat box incubator (1)1882


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: