Pig Sow Tpu Tandha Tag Marker

Fitur Produk:

1, materi TPU BASF kanthi kekerasan sing tepat lan elastisitas dhuwur, ora cilaka kanggo kewan
2, Kinerja abrasi sing hebat, tahan suhu dhuwur lan kurang, umur layanan luwih dawa
3, Kinerja sumur resistensi minyak, sifat asam - basa, resistensi bakteri
4, ujung jarum sing tajem lan sambungan tenan, cepet & gampang lan ora tiba nalika nggawe tag kuping.
5, Desain khusus, sing beda karo ujung jarum tradhisional, uga tag wanita, nambah area tag kuping lan gampang dingerteni.
6, Tingkat penurunan kuping kuping ana ing sangisoré 3 ‰, sing cocog karo panjaluk mundhake peternakan.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Babi / tandur tandhane tag kuping TPU

Fitur Produk:

1, materi TPU BASF kanthi kekerasan sing tepat lan elastisitas dhuwur, ora cilaka kanggo kewan
2, Kinerja abrasi sing hebat, tahan suhu dhuwur lan kurang, umur layanan luwih dawa
3, Kinerja sumur resistensi minyak, sifat asam - basa, resistensi bakteri
4, ujung jarum sing tajem lan sambungan tenan, cepet & gampang lan ora tiba nalika nggawe tag kuping.
5, Desain khusus, sing beda karo ujung jarum tradhisional, uga tag wanita, nambah area tag kuping lan gampang dingerteni.
6, Tingkat penurunan kuping kuping ana ing sangisoré 3 ‰, sing cocog karo panjaluk mundhake peternakan.

Kauntungan Produk:

1. Laser telinga tag kanggo babi ditrapake ing antarane populasi breeding, pencegahan lan kontrol epidemi, karantina daging, Kabeh bidang manajemen informasi kanggo kewan lan stok langsung.
2. Tag kuping cetakan laser plastik kanggo babi ditandhani nganggo laser engraving, ora nate efek dekolonisasi.
3. bahan sing diimpor bisa dadi panas antijamur adhem. (Bahan TPU lan tembaga), piring kuping lan penjepit kuping digunakake bebarengan.
4. Anting-anting stud kepala tembaga, ora gampang ngeculke, ora ana korosi, ora tau teyeng
5. font kandel, luwih narik mripat sing gampang dibedakake
6. Tag kuping cetakan laser yaiku 100 set / tas, nomer standar 001-100 nomer, dipérang dadi oranye, biru, kuning.

Informasi Produk:

Werna Biru / oranye / kuning / putih / abang
Materi BASF TPU
Dumadi Tag wadon lan tag lanang
Bobot net 6.4g / pc
Paket 100 pcs / bag

Gambar Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1501 Pig sow TPU ear tag marker (1)1502
Pig sow TPU ear tag marker (1)1503Pig sow TPU ear tag marker (1)1500
Pig sow TPU ear tag marker (1)1507 Pig sow TPU ear tag marker (1)1506

Detail Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1528 Pig sow TPU ear tag marker (1)1530
Pig sow TPU ear tag marker (1)1531 Pig sow TPU ear tag marker (1)1527

Aplikasi Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1557 Pig sow TPU ear tag marker (1)1554

Paket Produk:

Pig sow TPU ear tag marker (1)1580 Pig sow TPU ear tag marker (1)1581
Pig sow TPU ear tag marker (1)1576 Pig sow TPU ear tag marker (1)1578


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: