Incubator Peti sing Diinstal Farrowing

Fitur Produk:

Tutup pelestarian panas fiberglass minangka bagean penting kanggo nyedhiyakake ternak lingkungan urip sing luwih apik kanthi suhu sing pas. Saiki, saya akeh wong sing milih FRP kanggo nyiapake peternakan gedhe kanggo babi utawa pitik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Inkubator sing dipasang crates

Fitur Produk:

Tutup pelestarian panas fiberglass minangka bagean penting kanggo nyedhiyakake ternak lingkungan urip sing luwih apik kanthi suhu sing pas. Saiki, saya akeh wong sing milih FRP kanggo nyiapake peternakan gedhe kanggo babi utawa pitik.

Kauntungan Produk:

Bobot entheng: bobote mung 1/4 waja lan 2/3 aluminium
Kekuwatan sing dhuwur: entheng kaping sepuluh saka polivinil klorida kaku, lan kekuatan absolut ngluwihi saka aluminium, tekan 1,7 kali luwih saka baja biasa.
Karakteristik: resistensi korosi (resistensi kanggo akeh media gas lan cair), ora ana karat, ora ana rot, ora ana cetakan, ora ana cet, ora ana insulasi
Sifat mekanik sing apik, kekuatan tarik dhuwur, kateguhan sing apik, resistensi pengaruh, resistensi UV lan resistensi penuaan

Informasi Produk:

Jeneng Barang Peti Farrowing karo inkubator
Ukuran: Ukuran & warna sing disesuaikan uga kasedhiya.
Bahan Baku: l  Bahan penguat: Fiberglass, kaca kaca, tikar untai terus, tikar permukaan, tikar jarum.l  Bahan dasar: Resin poliester ora jenuh, resin epoksi, resin vinilester
Werna: Kuning, Ijo, Biru, Abang, warna khusus liyane
Kapadhetan: 1,5-2,0 g / cm3
Pelabuhan:  Tianjin  Qingdao
Kemasan: dikemas ing kertas; Kemasan tas anyaman utawa miturut sarat sampeyan
Wektu Pangiriman: Udakara 5-10 dina sawise nampa deposit
Ketentuan Pembayaran: TT, L / C, Western Union, Dhuwit Gram
Kemampuan Pasokan: 5000 lembar / minggu

Spesifikasi Produk:

Jeneng Produk

Dawa (mm)

Jembar (mm)

Dhuwur (mm)

Peti Farrowing karo inkubator

1200

600

60

1280

420

110

1220

430

(100/120/250)

1060

500

500

Gambar Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1650 Farrowing crate installed incubator (1)1648Farrowing crate installed incubator (1)1652 Farrowing crate installed incubator (1)1654 Farrowing crate installed incubator (1)1656 Farrowing crate installed incubator (1)1658

Detail Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1678 Farrowing crate installed incubator (1)1679 Farrowing crate installed incubator (1)1680 Farrowing crate installed incubator (1)1682 Farrowing crate installed incubator (1)1691 Farrowing crate installed incubator (1)1690 Farrowing crate installed incubator (1)1713 Farrowing crate installed incubator (1)1711 Farrowing crate installed incubator (1)1730 Farrowing crate installed incubator (1)1732 Farrowing crate installed incubator (1)1733Farrowing crate installed incubator (1)1735

Aplikasi Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1783 Farrowing crate installed incubator (1)1784 Farrowing crate installed incubator (1)1768 Farrowing crate installed incubator (1)1769 Farrowing crate installed incubator (1)1772 Farrowing crate installed incubator (1)1773

Paket Produk:

Farrowing crate installed incubator (1)1808 Farrowing crate installed incubator (1)1810Farrowing crate installed incubator (1)1814Farrowing crate installed incubator (1)1812

Farrowing crate installed incubator (1)1813


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: