Ngombe Banyu Kelinci Ekstra Panjang

Fitur Produk:

1. Plastik ABS berkualitas tinggi kanthi katup bola jarum stainless steel puting 360 °.
2. Katup katup stainless steel ora bakal teyeng lan nyediakake banyu ing sembarang sudut.
3. Ngirit banyu, dibongkar trep, bobot entheng, umure dawa.
Saben pitik bisa kontak karo puting susu, banyu bakal tiba kanthi otomatis.
5. Nyedhiyakake banyu bersih kanthi otomatis kanggo pitik, sing penting banget kanggo pitik ing lingkungan sing tuwuh apik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Ngombe banyu pentil kelinci ekstra dawa

Informasi Produk:

Materi produk ABS + Baja Karat
Jumlahe produk 5
Werna produk Minangka Gambar sing Dituduhake
Ukurane 9.3cm * 1.5cm9.8cm * 1.7cm7.15cm * 2.2cm

6,5cm * 1.5cm

Fitur Produk:

1. Plastik ABS berkualitas tinggi kanthi katup bola jarum stainless steel puting 360 °.
2. Katup katup stainless steel ora bakal teyeng lan nyediakake banyu ing sembarang sudut.
3. Ngirit banyu, dibongkar trep, bobot entheng, umure dawa.
Saben pitik bisa kontak karo puting susu, banyu bakal tiba kanthi otomatis.
5. Nyedhiyakake banyu bersih kanthi otomatis kanggo pitik, sing penting banget kanggo pitik ing lingkungan sing tuwuh apik.

Kauntungan Produk:

100% Merek anyar lan kualitas tinggi
* Digawe saka bahan berkualitas tinggi, awet lan praktis
* Puting pitik iki digawe saka endhas plastik lan tembaga sing awet
* Panggunaan jangka panjang kualitas tinggi
* Panganan sing ngombe cocok kanggo ngombe unggas, kayata daging babi, pitik, bebek lan manuk.
* Priksa manawa manuk sampeyan gampang entuk banyu seger lan resik kapan wae
* Puting tembaga 360 derajat
* Sampeyan bisa nglamar menyang pipa, ember
* Desain sing sederhana, cukup ngeborake bolongan banyu lan meneng
* Nulungi sampeyan ngirit wektu ember reresik
Cara Instalasi Produk:
Lubang kanthi diameter 9,5 mm dilatih ing tabung tap PVC diameter 25 mm lan wadhah ombenan pitik dijepit ing tabung tanpa lem.

Gambar Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1443 Extra-long rabbit nipple water drinker1448
Extra-long rabbit nipple water drinker1441 Extra-long rabbit nipple water drinker1442

Detail Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1485 Extra-long rabbit nipple water drinker1486
Extra-long rabbit nipple water drinker1475 Extra-long rabbit nipple water drinker1476
Extra-long rabbit nipple water drinker1478 Extra-long rabbit nipple water drinker1479
Extra-long rabbit nipple water drinker1481 Extra-long rabbit nipple water drinker1483

Aplikasi Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1509

Extra-long rabbit nipple water drinker1510

 

Paket Produk:

Extra-long rabbit nipple water drinker1529

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: