Mangkuk Minum Kelinci Stainless otomatis

Keterangan Produk:

1. Mangkok banyu sapi akeh digunakake ing peternakan kewan, bisa nyedhiyakake banyu resik lan kebersihan kanggo ternak, sapi, jaran lsp.
2. Mangkok banyu ngombe ingon-ingon nganggo bal sing ngambang bisa njaga banyu, supaya banyu ngombe ternak luwih akeh, luwih kepenak
3. Mangkuk banyu ngombe sapi yaiku bahan tahan karat, awet, gampang digunakake.
4. Efisiensi tinggi, ngirit banyu lan tenaga kerja - ngirit.
5. Bahan stainless steel, awet, gampang digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk:

Mangkuk peminum terwelu stainless otomatis

Informasi Produk:

kahanan 100% Anyar
Jinis barang Mangkok Ngombe
Materi Utama Baja tahan karat
Cocog Kanggo Kelinci
Ukurane 65 * 75 * 35mm60 * 66 * 30mm

Warna Produk:

perak

Tipe Produk:

Mangkok ngombe terwelu

Kauntungan Produk:

1. 304 batang katup waja tahan karat kanthi cincin segel silikon, kuat lan awet digunakake.
2. Musim semi internal stainless steel elastis, sekrup sing bisa disetel ing pungkasan, gampang digunakake.
3. Mbenakake clamping luwih gampang dipasang lan digunakake kanthi praktis. Ora ana karat lan anti-cokotan kanggo urip luwih dawa.
4. Cocog kanggo dipangan terwelu, sensitivitas dhuwur lan otomatis, rambut terwelu ora gampang udan.
5. Struktur sing cukup gampang kanggo ngombe kelinci, nggunakake aksesoris praktis ing peternakan.

Keterangan Produk:

1. Mangkok banyu sapi akeh digunakake ing peternakan kewan, bisa nyedhiyakake banyu resik lan kebersihan kanggo ternak, sapi, jaran lsp.
2. Mangkok banyu ngombe ingon-ingon nganggo bal sing ngambang bisa njaga banyu, supaya banyu ngombe ternak luwih akeh, luwih kepenak
3. Mangkuk banyu ngombe sapi yaiku bahan tahan karat, awet, gampang digunakake.
4. Efisiensi tinggi, ngirit banyu lan tenaga kerja - ngirit.
5. Bahan stainless steel, awet, gampang digunakake.

Gambar Produk:

Automatic stainless rabbits drinker bowl1294
Automatic stainless rabbits drinker bowl1296 Automatic stainless rabbits drinker bowl1297

Detail Produk:

Automatic stainless rabbits drinker bowl1325 Automatic stainless rabbits drinker bowl1324
Automatic stainless rabbits drinker bowl1326 Automatic stainless rabbits drinker bowl1327

Aplikasi Produk:

Automatic stainless rabbits drinker bowl1350 Automatic stainless rabbits drinker bowl1353


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: